Festes i celebracions amb clàssica, gospel i jazz

Totes les formacions de clàssica, gospel i jazz ofereixen concerts musicals de qualitat per a casaments, festes i celebracions d’altres esdeveniments. Bons grups amb experiència. Escull segons et convingui. Aquí pots contractar-los directament i sense intermediaris. Si vols saber més detalls dels grups i d’aquest tipus de música….:

No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos al * 695 395 332 * T’ajudarem!!

CLÀSSICA-GOSPEL-JAZZ
Formacions de Clàssica
Músics de Clàssica
Grups Música Barroca
Cors de Gospel
Grups de Gospel
Formacions de Jazz
Grups de Jazz
Músics de Jazz

Grups de música clàssica
Grups de música clàssica

Grups de música clàssica

Els grups de clàssica son ideals per a molts esdeveniments. Pel concert de Nadal, per la festa major, per casaments i celebracions familiars. Per fer un bon concert de música clàssica una nit d’estiu, per presentacions i promocions comercials etc..

La música clàssica és molt apropiada per a actes i festes especialment emotives com per exemple un casament o la celebració de bodes.

Grups de clàssica per casaments

La música clàssica és la millor per les cerimònia religiosa del casament o per a funerals. La clàssica és una música especialment indicada per aquestes celebracions. Tant en bodes com en funerals ens fa viure amb molta intensitat cada moment de la celebració. Els instants es viuen amb més intensitat i emotivitat. (Músic per boda)

Grups de gospel
Grups de gospel

Els Grups de Gospel

El Gospel és una música espiritual. Es va fer molt popular a partir de 1930. Es caracteritza per l’excel·lent l’harmonia en els cors. Actualment hi ha molt subgèneres, amb inclusió, d’algun instrument, també anomenats Gospel.

Els grups de Gospel, tal com dèiem dels grups de clàssica, son molt adients en celebracions religioses però més en aquest cas més perquè és una música espiritua, ideal per a casaments i bodes.

Normalment la música Gospel és interpretada per un cor, que pot tenir un o diversos solistes i generalment són cors a capella . Actualment ja s’hi han incorporat alguns instruments tot i que bàsicament la interpretació és a capella.

Gospel contemporani

Formacions de Clàssica, Gospel i Jazz

El gospel tradicional ha evolucionat amb el pas dels anys i, en l’actualitat el considerem gospel contemporani. Fa pocs anys que mica en mica si ha anat incorporant alguns instruments. Així doncs, ara fa un temps, s’hi pot veure guitarres elèctriques, bateries i moltes vegades dansa.

Grups de jazz. Vermut Jazz Casinet
Grups de jazz. Vermut Jazz Casinet

Grups de Jazz

Un concert amb bons grups de jazz és ideal per a qualsevol moment de l’any. La música jazz és idònia per a festes i celebracions familiars o esdeveniments de tota mena.
A molts pobles i ciutats és fan concerts de jazz a la fresca quan arriba l’estiu. La música d’un grup de jazz és ideal per una bona vetllada, escoltar i parlar al mateix temps que es pot prendre un refresc o copa.

Aquí pots contractar un grup de jazz, sense intermediaris. A les seves fitxes hi ha les dades de contacte perquè hi puguis parlar-hi directament.

Què és el jazz?

La música jazz agrada a molta gent tot i que és diferent a les altres músiques. Les seves partitures son normals però en la interpretació els músics poden improvisar.

La improvisació al jazz

és un dels elements essencials del jazz. Improvisar és compondre la música al mateix temps que s’interpreta. Els músics no parteixen de zero, s’improvisa sobre melodies, harmonies i ritmes que es coneixen per endavant.

El ritme

el jazz es caracteritza per la seva riquesa i complexitat rítmica, basada en la polirítmia, els contratemps, i sobretot en l’ús de la síncope que és l’accentuació dels temps febles de el compàs.

Ús de les notes «blue»

consisteix a interpretar un semitò més greu les notes tercera, cinquena i setena d’una escala diatònica.

La instrumentació es caracteritza per:

la forma d’interpretar en els instruments imitant el cant vocal, la revalorització dels instruments de vent-metall, la incorporació del saxofon i l’ús de les sordines.
El jazz pot ser interpretat per solistes, trios, quartets o big band’s