A les celebracions ni hi pot faltar música i la discomòbil per festes és una bona opció. ideal en quasi totes les festes familiars, esplais, celebracions amb amics etc. Perquè? Segueix llegint, t’expliquem els avantatges de llogar-la.

Una discomòbil per festes?

Tot està condicionat al tipus de festa. El més habitual és que sigui una festa o celebració amb un mínim de públic, a partir de cinquanta persones, perquè surti a compte.
Quan voldries un grup de música però el pressupost queda curt i no arriba per llogar-lo.
No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos al * 695 395 332 * T’ajudarem!!

Perquè una discomòbil.

Si vols música molt variada i amb molta qualitat. La discomòbil a festes pot “punxar” totes les músiques enregistrades i les reprodueix amb molta qualitat.
Normalment el professional de la disco mòbil per festes també porta bons equips de llum i un micròfon disponible per si s’ha de fer parlaments.

Ball i festes amb discomobil
Ball i festes amb discomobil

DISCOMOBIL
Discomòbil per Bodes
Discomobil per una bona festa

Discomòbil a les festes

Hem de tenir en compte que el directe sempre es viu més intensament i “sembla” que fa més festa però quan no hi ha prou diners la discomòbil va molt bé per festes.
Qualsevol ocasió és bona per a contractar la discomòbil però n’hi ha algunes que sembla que hi encaixa millor. Per exemple per una festa de carrer, per festes i celebracions d’aniversaris de jovent, a les festes de final de curs, a revetlles d’estiu, per la celebració del Cap d’Any, per casaments i bodes i…. per un munt més d’ocasions!

Les festes amb discomòbil son millors?

Si. Ho has de parlar amb el DJ però normalment ho fan molt bé perquè: porten un bon equip de llum i so. Amés el dj sol ser una persona que sap parlar pel mico i animar a la gent. Algun també poden donar-te el servei de Karaoke.
Si ho penses bé, amb tot el que t’ofereixen les discomòbil per festes, pots gaudir d’una bona celebració amb una relació qualitat/preu molt bona.

Si vols veure una gran oferta d’artistes visita: Guia de Artistas