Grups de Música

Perquè contractar grups de música per les festes?

Segueix llegint aquesta pàgina i trobaràs informació important sobre com organitzar festes amb grups de música contemplant la majoria de coses a tenir en compte per a fer-ho exitosament.

Els millors grups de música per celebracions

Certament n’hi ha de famosos però la majoria de grups de música són gairebé anònims, totalment desconeguts, a excepció dels cercles d’amics i familiars. Algunes formacions són una mica conegudes i una minoria són famoses.

Els més coneguts són els millors? No. També, en el món de la música, com en altres arts, hi ha moltíssims artistes de qualitat que són veritables desconeguts. En realitat no disposen dels mitjans i les ocasions per promocionar-se o donar-se a conèixer.

On trobar grups de música.

En aquest portal, Xerinola.cat, en trobaràs grups molt bons i també a Guia de Artistas. Des de fa molts anys gestionem portals en els que oferim grups de música de diferents disciplines: Havanera, Festes infantils, Artistas etc. En aquest apartat els trobaràs amb diferents formacions i modalitats de música.

gups-de-musica-catalans
Grups de música catalans

Llistat de Grups de música per Festes

En conseqüència t’oferim grups de música per festes, per espectacles, per festes de barri, per revetlles de Sant Joan, per Festa de Cap d’any, per la celebració d’esdeveniments, per casaments i bodes, per festes familiars etc..

També hi ha cors,  grups de bachata,  formacions blues, jazz, grups de música clàssica, country, experimental, merengue, percussió, new age, pop rock, reggae, rock, rock-blues, rumba, salsa , ska, surf, swing, tango, grups de versions etc.

Pas a pas… com preparar un concert d’un grup de música?

Primer:  Un grup en particular?

Òbviament que amb qualsevol grup de música la festa que organitzes serà estupenda i us ho passareu molt bé. Només has d’escollir el tipus de música i de formació que et sembli millor, que s’adapta més bé a l’acte que organitzes.

Hi ha: Conjunts de dos o més músics. També, tot i que no es pot considerar grup, pots contractaré un teclista – cantant. Tens duets, trios, quartets etc.. També altres opcions, per exemple una orquestra i, si vas curt de pressupost, una discomòbil.

Grups-de-musica-buhos

Segon:  Com contactar amb grups de música

Com a resultat de la nostra manera de pensar en aquest portal us mostrem els grups de música amb tota la informació: trajectòria professional, fotografies, Instagram, Facebook, YouTube, web de el grup, email, telèfon i dades de contacte etc.

Tan aviat fas la consulta se’t mostra un llista de resultats amb els grups de música. Quan cliques a una fitxa veuràs que és molt fàcil contractar un grup, artista o cantant ja que no s’utilitzen formularis. En totes les fitxes hi ha el telèfon de manera que, sense intermediaris, podràs contactar directament amb la persona que gestiona l’anunci.

Tercer: Quines alternatives tinc?

Al  començament t’he donat la meva opinió sobre la conveniència de contractar un grup de música. La festa que estàs organitzant per alsteu poble, carrer o la teva família serà un gran èxit si la amenitza un bon músic o grup.

Abans que res pensa en el tipus de festa i en el públic assistent. Veuràs que tens tantes alternatives com grups de música hi ha que poden actuar a la teva festa.

Quart: necessites ajuda per escollir el grup de música?

Si per qualsevol raó no saps quin grup et pot anar millor, nosaltres, ens oferim i t’ajudarem a trobar el grup que s’adapta millor a l’esdeveniment que prepares; tant pel tipus de grup com pel pressupost que hi pots dedicar.
Escriu-nos al whatsapp 695.395.332 i et contactarem ràpid.

grup-musics-la-raiz

Cinquè: De quin pressupost disposes?

Per començar s’ha de tenir clar que els diners son el límit en la majoria d’ocasions. Tant de bo no fos així i poguessis contractar els grups de música que volguessis!.  Mira bé l’oferta que se’t presenta en els llistats perquè, segurament, amb menys del que imagines podràs contractar un músic o grup.

Sisè: Quin tipus de festa organitzes?

Aquesta pregunta és important. No és el mateix una festa privada, un casament, una revetlla o una festa d’aniversari que una festa de barri o festa popular. Això suposa un públic i un espai diferent per la festa i l’actuació.

Aquestes circumstàncies ens condicionen. Hem de triar un grup, artista o formació d’acord a les circumstàncies de la festa.

Per exemple: en alguns casos podríem contractar a una bona discomòbil, serveix per a tots els públics i tipus de festa, però segons la celebració potser que no sigui suficient contractar la discomòbil i necessitarem buscar entre els grups de música per complementar la festa.

Setè: Quin tipus de públic assistirà a la festa?

Òbviament el públic a qui et vols dirigir serà el factor determinant per escollir la formació o grup a contractar. És diferent un ball de festa major a la plaça del poble que una festa de carrer a on portes un duet o un cantant amb un teclat.

The Police-grup-de-musica

Trobaràs grups de música pel que estàs preparant, segur!

Evidentment, d’acord amb els condicionants anteriors, el públic a qui et dirigeixes et condicionarà respecte a l’espai on s’ha de celebrar la festa i al grup a contractar: un grup d’havaneres, un grup de rock, un duet una orquestra etc.

Per a festes grans i revetlles populars t’aconsello una banda o grup de músics més gran per satisfer a tots. Per descomptat hauràs de tenir en compte la capacitat de l’espai on se celebrarà la festa o concert.

Vuitè: És important edat de el públic?

En efecte, l’edat mitjana dels convidats a una festa és important. Potser no tant pel grup però si per l’estil de música o d’espectacle que ofereixen. Per exemple a les persones grans els agrada el ball d’envelat, peces ballables. Pensa-hi.

Novè: Grup de música o grups de música per la festa?.

Aparentment sembla que la resposta haurà de ser afirmativa però no sempre és així. Hi ha uns condicionats que s’han de tenir en compte: Si és un dia important de les festes, l’hora del concert, les edat del públic assistent i la durada del concert.

Pussycat-Dolls

Un grup per cada festa, sens dubte!

En realitat hauries de considerar contractar dos grups o demanar dues parts diferenciades de concert quan es tracti del dia principal de festa.
Les persones grans, com t’he dit abans, volen peces i balls diferents als del jovent.

Per això en alguns llocs fan parts diferenciades: primer temps de música de sempre, ballable, per als més grans i una segona part més marxosa amb un altre grup per als més joves.

Desè: per últim

Per concloure: cal calcular, controlar i prevenir qualsevol contratemps per evitar les sorpreses. No deixis coses per la última hora.  Tingues en compte tot el tema administratiu i els permisos. També assegurances de responsabilitat  i per si es suspengués el concert per algun motiu.

Si l’acte és a l’exterior pensa en la climatologia, en opcions alternatives per si plou.

grups-de-música-dr_prats

1 al 10:  Grups de Música

 1. El dia que actuarà el grup de música.

  • En primer lloc has d’escollir el dia, amb alternatives per si no fos possible, i saber si hi ha altres actes programats que coincideixin amb el teu.
 1. El lloc del concert.

  • A l’interior, en un pavelló sala etc. o a l’exterior?. Pensa en l’aforament i en els factors climatològics com vent, fred, pluja etc..
  • Tens alternatives per imprevistos: pavelló, local, cobert etc.?.
 1. Quin tipus de concert estàs preparant?

  • Gran, mitjà o petit. En funció del tipus de música que vols oferir i de la magnitud del concert hauràs de contractar el grup. Si ha de durar molt potser necessitaràs un altre grup per complementar.
  • Necessites persones voluntàries que t’ajudin a preparar i organitzar?.

grup oques grasses

 1. El pressupost total per la festa.

  • Evidentment, segons el pressupost podràs contractar un grup o altre. En algunes ocasions, si tens poc pressupost i has d’ocupar unes hores, et pot sortir més a compte complementar l’espectacle amb altres artistes. Per exemple una monologuista.
  • Pensa que et poden sortir despeses imprevistes.
 1. Per si estàs preparant un gran concert…

  • Si estàs preparant un concert on actuaran varis grups hauràs d’assessorar-te bé. Prepara-ho amb temps, amb força mesos d’anticipació.
  • Et caldran permisos especials. Contacta amb la regidoria de cultura del teu poble i que t’informin correctament.
  • Segurament necessitaràs preparar serveis complementaris: Creu Roja, sanitaris (wc), servei de bar etc.
 1. Permisos per la celebració

  • Sens dubte estem parlant d’actes organitzats a la via pública i, en conseqüència, necessites permisos. Cal preveure si és necessari tallar el transit d’alguna zona, si has llogar wc’s etc.

 grups-de-musica-catarres

 1. Ser previsor: assegurança pel concert

  • Potser no cal plantejar-ho sempre però habitualment, en festes de pressupost important, cal tenir assegurança per cas de pluja etc. i servei d’urgències mèdiques.
 1. Un espai pels grups de música.

  • El grup necessitarà un espai per canviar-se i fer les preparacions pròpies d’abans d’una actuació. T’anirà molt bé disposar d’una caseta o espai per que el grup contractat es pugui canviar i preparar.
  • També, normalment, volen begudes o menjar.
 1. Perquè els grups de música puguin actuar…

  • Les connexions d’electricitat necessàries. Si necessiten altres coses dalt de l’escenari: cadires, tamborets etc…
  • Has de preguntar si porten equip de so i llum o si tu l’has de llogar
  • Pel la part del públic: Necessites cadires, taules, bar, carpes…?
 1. Et falta informació complementària?

  • Nosaltres et podem ajudar a trobar grups i et podem assessorar en força coses. Si no és així et podrem orientar.
  • No dubtes a escriure’ns al whats 695.395.332 per a consultar-nos !!

grup-di-versiones

Els 100 millors grups de música

…segons  https:, listas.20minutos.es/

The Beatles / Reino Unido, un dels grups de música més llegendari

Llegenda: The beatles. Grups de música indiscutibles

One Direction / Reino Unido
Maroon 5 / Estados Unidos
Queen / Reino Unido
La Oreja De Van Gogh / España
Green Day / Estados Unidos
Coldplay / Reino Unido

 • Els primers grups de música son de GB, EEUU, SP

Rolling Stones / Reino Unido

El millor grup : The Rolling Stones

Linkin Park / Estados Unidos
Mana / México
Rbd / México
Black Eyed Peas / Estados Unidos
Jesse & Joy / México
Camila / México
The Wanted / Irlanda Y Reino Unido

 • A continuació grups de música de México

Guns N Roses / Estados Unidos

Guns N Roses. Grups de música

Jonas Brothers / Estados Unidos
Kudai / ChileAerosmith / Estados Unidos
Metallica / Estados Unidos
Evanescence / Estados Unido
Red Hot Cilli Pepers / Estados Unidos
Paramore / Estados Unidos

 • Estats units domina la llista dels millors grups de música

Web d U2 / Irlanda

U2. Què dir d'aquest gran grup?

Reik / México
Little Mix / Reino Unido
T.A.T.U. / Rusia
Ha-Ash / México
La Quinta Estación / España
Simple Plan / Canada
Sin Bandera / México Y Argentina
Imagine Dragons / Estados Unidos
Big Time Rush / Estados Unidos

 • Els grups de música espanyols a partir del lloc 50

El Canto Del Loco / España

La indiscutible banda de músics El Canto del Loco

My Chemical Romance / Estados Unidos
Nirvana / Estados Unidos
30 Seconds To Mars / Estados Unidos
Mecano / España
Gorillaz / Reino Unido
Hombres G / España
Cafe Tacvba / México
Fifth Harmony / Estados Unidos

The police, un gran grup de musics del món!

Backstreet Boys / Estados Unidos
Molotov / México
Tokio Hotel / Alemania
Pink Floyd / Reino Unido
Ac/Dc / Australia
Zoe / México
The Killers / Estados Unidos
Fall Out Boy / Estados Unidos

 • Led Zeppelin / Reino Unido

Indiscutible grup de música Led Zapelin

Panic At The Disco / Estados Unidos
Kiss / Estados Unidos
Belanova / México
One Republic / Estados Unidos
Abba / Suecia
Chino Y Nacho / Venezuela
Spice Girls / Reino Unido
The Rasmus / Finlandia
Girls Generation / Corea

 • Héroes Del Silencio / España

Heroes del silencio, grup musical

The Cranberries / Irlanda
Soda Stereo / Argentina
Oasis / Reino Unido
Korn / Estados Unidos
The Vamps / Reino Unido

 • Jarabe De Palo / España

Grups demúsica com Jarabe de palo

Iron Maiden / Reino Unido
System Of A Down / Estados Unidos
Rio Roma / México
Calle 13 / Puerto Rico
Cd9 / México
Pussycat Dolls / Estados Unidos
Playa Limbo / México

 • Motel / México

grup de musics

Good Charlotte / Estados Unidos
Blink 182 / Estados Unidos
Elefante / México
Caifanes (Jaguares) / Méxi
Nikki Clan / MéxicoNo Doubt / Estados Unidos
Allison / México
Daft Punk / Francia

 • Enanitos Verdes / Argentina

Enanitos-grups de música

Magic! / Canada
Destiny`S Child / Estados Unidos
Depeche Mode / Reino Unido
Kinky / México
Ov7 / México
Nsync / Estados Unidos

 • Timbiriche / México

Formació musical timbiriche

División Minúscula / México
Il Divo / Suiza, España, Francia Y Estados Unidos
Girlicious / Estados Unidos
Miranda / Argentina
Moderatto / México
La Nueva Banda Timbiriche / México
Volovan / México