Xerinola.cat és un portal perquè els artistes es puguin anunciar i oferir els seus serveis a empreses, associacions, particulars etc. que està buscant a professionals per a festes, esdeveniments, celebracions etc.

Els anuncis són gratuïts?
Hi ha diferents modalitats d’anuncis: gratuïts (totalment) i de pagament.
Disposen de més serveis i opcions de presentació unes que les altres. Els anunciants escullen les categories i províncies on apareixerà l’anunci. Les opcions de pagament són molt econòmiques. Els preus que hi ha a les diferents modalitats corresponen a l’import mensual, TOTAL.

Com funciona Xerinola.cat?
Si vols sortir al portal has d’omplir el formulari amb les dades que s’hi demanen. Aquestes dades varien en funció de la modalitat d’anunci que s’escull. Hi ha uns camps obligatoris. Quan un artista s’ha donat d’alta pot modificar les dades que els visitants poden veure en el seu anunci.

Com es paguen les mensualitats?
Els pagaments de les mensualitats es fan sempre per la passarel·la de PayPal; empresa de reconeguda serietat per a venedors i compradors a la xarxa. 

Hi ha compromís de permanència?
Després de l’alta no tens cap obligació de permanència. Si en algun moment decideixes cancel·lar la teva subscripció només has d’enviar-nos un WhatsApp al 695.395.332 amb les teves dades, la frase: «sol·licito baixa» i, paral·lelament, ja podràs fer la baixa a PayPal comunicant la suspensió de pagaments.

Com em contactaran les persones interessades?
Quan un visitant entri teva fitxa podrà veure les dades de contacte i ells et podran escriure o trucar segons la modalitat del teu anunci.
Aquest portal prescindeix dels típics «formularis de contacte» i apostem per la immediatesa de l’WhatsApp o telèfon.

Quines dades veu el visitant del portal?
Segons la modalitat d’anunci que triïs el visitant veurà: el WhatsApp, el teu web, Facebook, Instagram, Twitter, email, telèfon, canal YouTube, etc ..

En els anuncis gratuïts només veurà l’adreça e-mail.
En els formularis d’alta tu decideixes a quina especialitat i província quedarà catalogat el teu anunci. Posteriorment podràs fer canvis des del teu panell. (Segons la modalitat hi ha mes o menys opcions) això mateix passa amb les fotografies.

Altres serveis complementaris
En modalitat d’anunci «Gold» s’ofereixen altres serveis complementaris com: allotjament del web de l’artista i anuncis en altres portals del nostre grup, VisualGrup. Tot això inclòs en el preu de la quota.