Perquè contractar grups de música per festes?

Evidentment que pots organitzar una festa sense contractar grups de música per festes.  Pots posar música d’spotify o d’una altra plataforma. També pots contractar una discomòbil enlloc de contractar un grup. La gran diferència està en el directe, en la manera en que es gaudeix i viu aquell moment, l’espectacle del directe.

No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos. T’ajudarem!!

Grups de Música per Festes: Duet Bona Nota
Duet: Bona Nota

Els millors grups

No hi ha millors o pitjors grups. El que hi ha son grups idonis o no idonis  per a un tipus concret de festa. Per exemple no has de contractar un grup de clàssica per actuar a les tres de la matinada davant de jovent de divuit anys.
El millor grup és aquell que ens ofereix la música correcte per al públic que tenim.

 

Música en directe

Per organitzar una festa trobarem conjunts, quartets, trios, duets, teclistes amb cantant, discomòbil, orquestres, grups de tributs i de versions etc.
Evidentment aquestes formacions ens ofereixen diferents variats estils de música. Pot ser moderna, versions, clàssica, jazz, boleros, folk etc..

Segons les festes que estem organitzant haurem d’escollir el grup. Hem de tenir en compte a quin públic dirigim l’espectacle i, a partir d’aquí sabrem el tipus de música convenient.  També cal saber: durada de l’espectacle i pressupost disponible.
Amb aquesta informació ja podem escollir el grup més adequat per la festa.

Passos per escollir els millors grups per festes.

  • Tipus de festa. Lloc, hora, etc..?
  • Per a qui estem organitzant la festa. Jovent, gent gran ?
  • Quantes hores d’espectacle vols oferir ?
  • Quin pressupost tens assignat?
  • Escollir el grup i formació adient
Grup Música per festes: Solimar Música
Grup Música per festes: Solimar Música

El millor grup per festes, el que tu necessites, el trobaràs quan tinguis la resposta a les preguntes anteriors.

Des d’aquí pots contractar directament els grups de música per la festa que estàs organitzant. Mira els llistats i fes un clic a la fitxa. Veuràs una descripció del grup amb la seva trajectòria i el que ofereix. També hi ha les dades de contacte com el mail o el telèfon perquè hi puguis parlar directament.

GRUPS per FESTES
Grup de Música per Festa
Conjunts de música
Discomòbil
Duets per festes
Quartets
Tríos per Festes
Versions 60s 70s 80s

Per festes majors, festes de carrer, revetlles populars o de sant Joan, revetlla de cap d’any, per festes familiars, d’aniversari, casaments, per etc.. t’oferim formacions que van des d’orquestres, quartets, trios, duets, o músics sols fins a les discoteques mòbils,