Músic per boda / casament

Hi ha dies més importants que el dia del nostre casament? No. Així doncs coincidirem en que el músic per boda i casaments és molt adequat per aquesta celebració ja que la música canvia totalment la manera de viure aquesta festa tant especial.

Hem de planificar bé el dia de la nostra boda. Una festa tan important es mereix contractar un músic. Entre el music de la boda i nosaltres escollirem la millor música per a cada moment: l’entrada a l’església, la cerimònia, l’aperitiu, el banquet, el ball etc. segons creguis convenient.

No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos. T’ajudarem!!

En moltes ocasions les persones es casem una sola vegada a la seva vida. La festa del casament amb tota la família i amics mereix celebrar-se intensament, amb alegria i emotivament.

Per què contractem un músics per bodes?

Com podem celebrar millor, amb més alegria i sentiment, nostre casament? Hi ha molts detalls a tenir en compte però cal posar les notes de colors en aquest dia de tanta importància per als nuvis, pares i amics.

Músic per boda
Músic per boda i casaments

Entra al nostre portal. Busca entre els músics per bodes i casaments. Segur que trobaràs el que necessites. Hi ha músics amb diferents estils i instruments: música clàssica, jazz, moderna, cors de gospel etc. Uns amb varis instruments o únics, com guitarra, saxo, violí, piano, orgue etc..

Abans de contractar un músic per boda …

Els casaments poden celebrar-se de diferents maneres. Per exemple, una actuació petita amb un cantautor que pot fer que el casament sigui molt especial. Amb un ambient íntim les cançons són encara més emotives. Un grup de jazz o una banda acústica també són excel·lents per a aquestes ocasions.

Amb un major nombre de convidats, un conjunt o trio pot ser la millor opció per al teu casament. Una banda de versions, interpretant cançons de rock dels 80 ‘s, 90 s, proporcionaran l’ambient adequat perquè alguns dels teus convidats cantin amb la banda.

Els millor músic per bodea i casaments.

Vols que els convidats s’animin a cantar i ballar? Llavors, es necessita una formació diferent, com una banda que toqui funk, pop, reguetón o altres varietats de cançons actuals i molt conegudes. Possiblement també tocarien un vals, perquè la núvia inauguri el ball amb el seu pare.

Vols que tots ballin però amb un pressupost menor i no saps qui contractar? La solució és fàcil, busca un teclista o un duo de cantant i teclista. També és una bona idea la discomòbil; un dj amb un bon equip de so i de llums aconseguirà que els convidats s’aixequin de les cadires per posar-se a ballar !!

Ara pots publicar gratuïtament el teu anunci ? Clica AQUÍ
(Som Professionals + bon posicionament a Google = Bolos, resultats, èxit!! )

Músics per bodes
Músics per bodes i casaments

MÚSICS BODES CASAMENTS

1 – Amb quin pressupost comptes?

Evidentment el pressupost és el que et marcarà el límit. Tant de bo poguessis contractar Sting o Bruce Springsteen però pocs poden fer-ho. Mira bé l’oferta que se’t presenta al llistat perquè, segurament, amb menys del que imagines podràs contractar un bon músic per boda o un grup.

2- Quin tipus de casament fareu?

Aquesta pregunta sembla poc important però no ho és. No és el mateix un casament al jutjat que un casament amb cerimònia religiosa. Hi ha diferència substancial entre casar-se a l’església parroquial, en una ermita, una capella o a la catedral. Segons el lloc de la celebració de la boda t’anirà millor contractar un grup de capella o gospel, un grup de corda de clàssica, un organista etc.

Els mateixos paràmetres es poden aplicar a el lloc on feu el banquet: restaurant convencional, a casa, al casal o en un restaurant de 4 forquilles etc…

A tot això cal afegir … Vols ball al final del banquet? Si és això el que vols has d’informar-te de si hi ha espai suficient o si disposen d’una altra sala o espai habilitat.
Si tens coneixement d’aquestes dades et serà més fàcil escollir el music per boda que necessites.

3- Quants convidats assistiran al teu casament?

Aquesta és una altra pregunta que sembla no tenir importància. Si que la té.

Un casament amb pocs convidats és més íntim i permet l’actuació d’una formació petita, un sol músic per boda, un duo etc. Si hi ha més convidats t’aconsello una banda o grup més gran per satisfer a tothom.

4 – L’edat mitjana dels convidats

Evidentment, l’edat mitjana dels convidats és important. Potser no tant pel grup però si per les cançons o peces que sonaran durant la cerimònia i durant la resta de la celebració de la boda; més encara durant el ball. Pensa-ho.

5 – Triar un músic per boda o cantant

Resoltes les anteriors preguntes només faltaria contractar un músic per al casament. Això és el que sembla però qui sap, potser t’interessen més músics per al casament. Amb això em refereixo al fet que posar música a les noces pot ser contractar a mes d’un músic o que aquest faci diferents «funcions» o interpretacions.

Per exemple, si no tinguéssim límit en el pressupost, un grup de clàssica a la cerimònia, un saxofonista o duo d’havaneres durant el còctel, uns mariachis o una tuna durant el menjar i per acabar una banda per al ball o … música de dj .

Música per bodes
Música per bodes

6 – Escollir les músiques per al casament

Sens dubte. Pots tenir un bon músic per boda però és imprescindible preparar-ho conjuntament amb ell si vols la teva festa al teu gust; hauries de tenir cançons per als moments més rellevants: l’arribada de la núvia, el moment dels anells, per a l’aperitiu, durant el dinar i el ball.
Aquests són moments importants però pot haver-hi més segons prepareu la festa: l’hora del pastís, si regaleu el ram a una altra parella etc.
No oblidis que pots proposar cançons al músic que contractis.

No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos. T’ajudarem!!

7 – No tot és música en els casaments.

Fins ara hem parlat de músics grups i altres especialitats com clàssica, havaneres, cors, jazz, cantants tenors etc.. però no tot s’acaba aquí. Tens altres possibilitats que potser encaixen millor al teu casament. Jo només te’n dic algunes perquè les tinguis en consideració: animació infantil perquè els nens també s’ho passin bé i, per als més grans: un mag, un monologuista, havaneres, un imitador etc… Només perquè hol tinguis en compte per si fos necessari.

8 – Parlar de la boda amb els teus amics

Per acabar t’aconsello que parlis amb amics que ja s’han casat i que els preguntis sobre aquests temes que t’estic exposant. La seva experiència et pot ser útil per saber que pots fer i el que, segons t’expliquin, no hauries de fer. Parla amb altres parelles!

Ara pots publicar gratuïtament el teu anunci ? Clica AQUÍ
(Som Professionals + bon posicionament a Google = Bolos, resultats, èxit!! ).