Grups per animació de festes

Grups per animació de festes i celebracions. Havaneres, animació infantil, conjunts i formacions per ball, discomòbil etc.  Aquí us en diem alguns però n’hi hs molts més en els llistats de grups. Tots ells son artistes bons amb qui pots confiar. Grups i músics professionals i amb una bona trajectòria i molta experiència.   – Els millor artistes per festes….  ANUNCIA’T GRATIS AQUÍ  Fes-ho ara, aprofita!!  – Més info al 695.395.332

Els Millors grups de Música i Animació per festes

Duet So Màgic
Per a qualsevol tipus festa o esdeveniment. Celebracions, amenització de sopars, festes de carrer, festes majors, aniversaris, familiars, revetlles, carnavals, Cap d’Any etc. Compten amb equip propi de llum i so en el duo per festa i vostè no haurà de preocupar-se. La nostra àrea de treball és tot Catalunya.

LLoguer de Pantalles LED

Segi & Betty – Molta experiència. Gran repertori que adaptem al tipus de festa on hem d’actuar. Som duet, trio o quartet segons ens demanin.  estils de música: Música de festa major, Chil out, internacional, Pop, rock, versions dels 70,80,90,…etc.  molt variada.  També oferim repertori a mida, amb estils especials per esdeveniments.

Grups per animació de festes
SOLIMAR

Conjunt Solimar – En formació de Duo, Trio o Quartet, segons vulgui el client.  Grup de música amb molta experiència i gran professionalitat. Assegura’t l’èxit de la teva festa. Un bon i variat repertori; cantat en directe, fet a mida per cada ocasió, amb la millor música per ballar de totes les èpoques i estils. Versions i cançons actual. Molts anys d’experiència per tot el país amenitzant balls i festes, fent que la pista de ball estigui sempre plena .

Joan Antón Músic – En Joan Antón és un músic eccel.lent. 15 anys d’experiència professional cantant , animant i ambientant amb la millor música . Repertori a mida per cada ocasió i servei personalitzat per assegurar l’èxit de l’event, la festa o el ball, amb equip de so professional i llums. 

Duet Bona Nota  – Duet de ball tocat i cantat en directe per a revetlles, festes majors i festes populars.
Amb una gran complicitat i participació del públic, aconseguint l’efecte d’una gran orquestra amb l’objectiu de que tothom s’ho passi bé.

GRUPS PER D’ANIMACIÓ DE FESTES INFANTILS

El Gripau Blau Animació – Creiem en la música en directe com a eina d’alliberament cultural, per això les nostres actuacions sempre han estat, són i seran un desplegament de diferents instruments i veus; d’aquesta manera, els infants són sempre els protagonistes del nostre espectacle. Des de concerts en petits pobles fins a les Festes de la Mercè, passant per aniversaris, Carnavals, cagades de Tió o espectacles d’estiu, les animacions d’El Gripau Blau….

Corrandes Animació – Espectacles de Música – Dansa – Animació. Actuacions de caràcter festiu i d’animació, danses del món o inclús concert i recitals. El seu repertori el conformen temes propis, cançons i danses populars d’arreu, tot i que posa un especial èmfasi en la música tradicional de casa nostra. amb l’objectiu de transmetre l’emoció de la música de proximitat en directe, des de la frescor però també des de la qualitat.

Tot en Animació infantil

Circ de Jocs – Festes participatives, atllers, activitats, espectacles i animacions a mida. Tant per a nens  com per a joves, adults i grans. Portem 20 anys donant forma a espais creatius, a través de la festa i la educació. El nostre objectiu és promoure i difondre el món dels Jocs educatius, l’Animació i el Circ.  Propostes pensades per enfortir-los la relació amb la interacció, jocs i dinàmiques proposades. Epectacles per totes les edats, espais, horaris i formats.

Vanessa Varela – Cantant i animadora.  Llicenciada en Psicologia, amant del creixement.  Més de 14 anys d’experiència creant experiències entorn al món de l’animació Infantil, celebrant el creixement, compartint música, jocs, danses i somriures!

Grimpallunes Animació – GRIMPALLUNES, un projecte destinat al món de l’educació i el lleure. Grimpallunes és una companyia que neix de la mà de l’Eva Talens i l’Estel Franch, educadores de lleure i animadores infantils, amb la il·lusió d’engegar el seu projecte propi. Animació per a escoles, Festes Majors, Centres cívics … amb cançons, jocs musicats i danses. També fem espectacles per Sant Jordi, Nadal, Castanyada…

Ara pots contractar un grup per festes!

Companyia Escalivada – Companyia d’animació infantil, amb diferents espectacles, per a nens i nenes, i públic familiar. Qualitat i professionalitat, música en directe, participació, diversió i educació, son les claus que fan dels nostres espectacles una aposta segura. Animació infantil en directe. Espectacles infantils i contes que pots veure al nostre anunci.

Festa de l’Escuma – Gran festa de la escuma per petits i grans. Quan arriba el bon temps i la calor, per la festa del carrer, la festa major o qualsevols celebració popular:  un bona festa de l’escuma!
Amb escuma de colors, la mànega boja i un munt de sorpreses! Amb un potent equip de so i la millor música per jugar, ballar i refrescar-se.  Festa per a grans i petits. Productes de la millor qualitat i amb certificacions sanitàries.

Titelles El Cigronet – Un espectacle de titelles tradicionals per a nens de totes les edats. Elegant muntatge teatral on representarem els contes més populars i tradicionals per tots els nens i nenes amb l’objectiu d´acostar la mainada al meravellós mon del conte i les titelles. L’encant i la complicitat amb els infants, són l’eix principal de l’espectacle on no hi faltarà la musica, la participació i els personatges més sorprenents.

Animadors per la teva festa

Animació Infantil Trencamandres – Animació infantil amb danses i cançons per cantar, saltar i ballar. Un espectacle dinàmic, rítmic  que busca la comunicació i complicitat de tot el públic, aconseguint la participació de tots els infants i famílies perquè siguin els autèntics protagonistes de la festa amb l’objectiu principal de passar-ho bé!

Animació Infantil  Més Tumàcat  – Som explosius, xerraires, optimistes i riallers. Ens agrada malbaratar bon rotllo, alegria, petons i abraçades. Som uns somiatruites que pensem que aquest món és un lloc meravellós i que quan no ho és, tenim la sort de poder-lo imaginar de nou.

GRUPS D’HAVANERES PER REVETLLES

Grups d'havaneres per animació de festes
La Vella Lola

La Vella LolaDiscomobil Discocram és una formació musical de caire professional, dedicada bàsicament a la interpretació d’havaneres, valsets mariners, boleros, etc, i cançó tradicional catalana. Veus mixtes, una guitarra i un acordió al servei de l’havanera. Ens avala una llarga experiència en la cançó marinera: havaneres, valsets, taverna, amb un ampli repertori. Oferim la possibilitat d’incorporar un contrabaix a les nostres actuacions.

Grup d’havaneres Sons d’Alta Mar  – El grup d’havaneres Sons d’Altamar ofereix la possibilitat de gaudir d’una experiència única amb les seves cançons Criticaires o de temàtica actual i per les cançons populars de tota la vida. Gran repertori de cançons adaptant el programa a la necessitat de l’esdeveniment en qüestió. Idoni per qualsevol vetllada: Festes populars, Cantades d’havaneres, Celebracions, Grans esdeveniments, Revetlles etc…

Habaneres per animar la teva festa!

Penjats de l’ham – Grup d’havaneres de VALLS, amb 25 anys experiència a cantades d’havaneres, festes i celebracions. Formació de  4 components: El Kiku (contratenor), el Pep (tenor), el David (acordió) i el Salva (guitarra i 2a veu). Gran repertori d’havaneres cantades a tres veus. Amants de l’havanera que gaudeixen dalt de l’escenari. El seu desig és transmetre al públic la seva alegria i compartir-la amb ell des de la música i el ritme.»

GRUPS PER BALL I FESTES

Disco Cram– Discoteca mòbil per a tot tipus de festes i esdeveniments.  Gran repertotri que inclou la musica d’actualitat i  la millor de tots els temps per a que tothom en gaudeixi i aconseguir la pista de ball plena en tot moment. Espectacular muntatge de so, efectes i il·luminació. Servei de qualitat professional amb gran sentit de compromís que personalitzem a gust vostre. + 3 hores de ball.   Inclou l’equip de so, dj, efectes il·luminació. El preu Inclou l’equip de megafonia per els vostres parlaments i entregues de premis.

Joan Antón Músic – En Joan Antón és un músic eccel.lent. 15 anys d’experiència professional cantant , animant i ambientant amb la millor música . Repertori a mida per cada ocasió i servei personalitzat per assegurar l’èxit de l’event, la festa o el ball, amb equip de so professional i llums. 

Els millors grups de Música

Duet Bona Nota  – Duet de ball tocat i cantat en directe per a revetlles, festes majors i festes populars.
Amb una gran complicitat i participació del públic, aconseguint l’efecte d’una gran orquestra amb l’objectiu de que tothom s’ho passi bé.

Isabel Ruiz Carrasco (Cantant de cobles)  – «La elegancia de la Copla». Així és com anomenen a la Isabel. La seva trajectòria ve de quan era molt jove. La seva experiència i professionalitat és la garantia d’èxit de les seves actuacions. A actuat per quasi tot España. Ha fet gires per Mèxic i França. A la Isabel se la coneix per les coples però te una veu molt versàtil i també canta amb altres estils. Té varis espectacles.

La Vella Lola – La Vella Lola és una formació musical de caire professional, dedicada bàsicament a la interpretació d’havaneres, valsets mariners, boleros, etc, i cançó tradicional catalana. Pots veure més informació a l’apartat d’havaneres. També és una bona opció per festes.

ALTA GRATIS ARA!!   Fes-ho ara, aprofita!!  – Més info al 695.395.332

Grups per animació de festes

Segi & Betty – Molta experiència. Gran repertori que adaptem al tipus de festa on hem d’actuar. Som duet, trio o quartet segons ens demanin.  estils de música: Música de festa major, Chil out, internacional, Pop, rock, versions dels 70,80,90,…etc.  molt variada.  També oferim repertori a mida, amb estils especials per esdeveniments.

Joan Antón Músic – En Joan Antón és un músic eccel.lent. 15 anys d’experiència professional cantant , animant i ambientant amb la millor música . Repertori a mida per cada ocasió i servei personalitzat per assegurar l’èxit de l’event, la festa o el ball, amb equip de so professional i llums. 

Duet Bona Nota  – Duet de ball tocat i cantat en directe per a revetlles, festes majors i festes populars.
Amb una gran complicitat i participació del públic, aconseguint l’efecte d’una gran orquestra amb l’objectiu de que tothom s’ho passi bé.

Conjunt Solimar –  Duo, Trio o Quartet, segons vulgui el client.  Assegura’t l’èxit de la teva festa.  Repertori  fet a mida per cada ocasió, amb la millor música per ballar de totes les èpoques i estils. Versions i cançons actual. Molts anys d’experiència per tot el país amenitzant balls i festes, fent que la pista de ball estigui sempre plena .

MÚSICS PER CASAMENTS

Disco CramDiscomobil Discocram Discoteca mòbil per a tot tipus de festes i esdeveniments.  Gran repertotri que inclou la musica d’actualitat i  la millor de tots els temps per a que tothom en gaudeixi i aconseguir la pista de ball ben plena.

Joan Antón Músic – En Joan Antón és un músic eccel.lent. 15 anys d’experiència professional cantant , animant i ambientant amb la millor música . Repertori a mida per cada ocasió i servei personalitzat per assegurar l’èxit de l’event, la festa o el ball, amb equip de so professional i llums. 

Duet Bona Nota  – Duet de ball tocat i cantat en directe per a revetlles, festes majors i festes populars.
Amb una gran complicitat i participació del públic, aconseguint l’efecte d’una gran orquestra amb l’objectiu de que tothom s’ho passi bé.

La Vella Lola – La Vella Lola és una formació musical de caire professional, dedicada bàsicament a la interpretació d’havaneres, valsets mariners, boleros, etc, i cançó tradicional catalana. Pots veure més informació a l’apartat d’havaneres. També és una bona opció per casaments i bodes.

Grups per casaments

Segi & Betty – Molta experiència. Gran repertori que adaptem al tipus de festa on hem d’actuar. Som duet, trio o quartet segons ens demanin.  estils de música: Música de festa major, Chil out, internacional, Pop, rock, versions dels 70,80,90,…etc.  molt variada.  També oferim repertori a mida, amb estils especials per esdeveniments.

Conjunt Solimar –  Duo, Trio o Quartet, segons vulgui el client.  Assegura’t l’èxit de la teva festa.  Repertori  fet a mida per cada ocasió, amb la millor música per ballar de totes les èpoques i estils. Versions i cançons actual. Molts anys d’experiència per tot el país amenitzant balls i festes, fent que la pista de ball estigui sempre plena .

FESTES PARTICULARS

Disco Cram– Discoteca mòbil per a tot tipus de festes i esdeveniments.  Gran repertotri que inclou la musica d’actualitat i  la millor de tots els temps per a que tothom en gaudeixi i aconseguir la pista de ball ben plena.

Isabel Ruiz Carrasco (Cantant de cobles)  – «La elegancia de la Copla». Així és com anomenen a la Isabel. La seva trajectòria ve de quan era molt jove. La seva experiència i professionalitat és la garantia d’èxit de les seves actuacions. Festes d’aniversari infantil

Joan Antón Músic – En Joan Antón és un músic eccel.lent. 15 anys d’experiència professional cantant , animant i ambientant amb la millor música . Repertori a mida per cada ocasió i servei personalitzat per assegurar l’èxit de l’event, la festa o el ball, amb equip de so professional i llums. 

Contractar grups per animació de festes

Duet Bona Nota  – Duet de ball tocat i cantat en directe per a revetlles, festes majors i festes populars.
Amb una gran complicitat i participació del públic, aconseguint l’efecte d’una gran orquestra amb l’objectiu de que tothom s’ho passi bé.

Segi & Betty – Molta experiència. Gran repertori que adaptem al tipus de festa on hem d’actuar. Som duet, trio o quartet segons ens demanin.  estils de música: Música de festa major, Chil out, internacional, Pop, rock, versions dels 70,80,90,…etc.  molt variada.  També oferim repertori a mida, amb estils especials per esdeveniments.

Conjunt Solimar –  Duo, Trio o Quartet, segons vulgui el client.  Assegura’t l’èxit de la teva festa.  Repertori  fet a mida per cada ocasió, amb la millor música per ballar de totes les èpoques i estils. Versions i cançons actual. Molts anys d’experiència per tot el país amenitzant balls i festes, fent que la pista de ball estigui sempre plena .

FESTES INFANTILS D’ANIVERSARI

Vanessa Varela – Cantant i animadora.  Més de 14 anys d’experiència creant experiències entorn al món de l’animació Infantil, celebrant el creixement, compartint música, jocs, danses i somriures!

Grimpallunes Animació –  Animació per a escoles, Festes Majors, Centres cívics … amb cançons, jocs musicats i danses. També fem espectacles per Sant Jordi, Nadal, Castanyada…

Titelles El Cigronet – Un espectacle de titelles tradicionals per a nens de totes les edats. Elegant muntatge teatral on representarem els contes més populars i tradicionals per tots els nens i nenes.

ESPECTACLES PER FESTES DE CARRER

Circ de Jocs – Festes participatives, tallers, activitats, espectacles i animacions a mida. Tant per a nens  com per a joves, adults i grans. Grup amb molta experiència.  El nostre objectiu és promoure i difondre el món dels Jocs educatius, l’Animació i el Circ.  Epectacles per totes les edats, espais, horaris i formats.

Festa de l’Escuma – Festa de la escuma per la festa del carrer, la festa major o qualsevols celebració popular:  un bona festa de l’escuma! Escuma de colors, la mànega boja i un munt de sorpreses! Amb un potent equip de so i la millor música per jugar, ballar i refrescar-se.

Titelles El Cigronet – Un espectacle de titelles tradicionals per a nens de totes les edats. Elegant muntatge teatral on representarem els contes més populars i tradicionals per tots els nens i nenes.

Contractar grups per espectacle de carrer

Animació Infantil Trencamandres – Espectacle d’animació amb danses i cançons per cantar, saltar i ballar. Un espectacle dinàmic, rítmic i tendre alhora, que busca la comunicació i complicitat de tot el públic, aconseguint la participació de tots els infants i famílies perquè siguin els autèntics protagonistes de la festa.

Animació Infantil  Més Tumàcat  – Som explosius, xerraires, optimistes i riallers. Ens agrada malbaratar bon rotllo, alegria, petons i abraçades. Som uns somiatruites que pensem que aquest món és un lloc meravellós i que quan no ho és, tenim la sort de poder-lo imaginar de nou.

DISCOMOBIL PER FESTES

Disco Cram– Discoteca mòbil per a tot tipus de festes i esdeveniments.  Gran repertotri que inclou la musica d’actualitat i  la millor de tots els temps per a que tothom en gaudeixi i aconseguir la pista de ball ben plena.

Alta gratuita!!

Condicions Legals  Contactar Sobre aquest Portal