Què son els espectacles?

Podem definir els espectacles com a actuacions artístiques que s’executen al carrer, a l’aire lliure. Normalment a carrers, places o racons acollidors i adequats per a la seva representació

Hi ha molts espectacles de carrer, orientats a diferents públics. Poden ser molt variats però tenen en comú que els celebrem a l’aire lliure. La majoria d’espectacles estan pensats per a la mainada. Normalment son estàtics, dalt d’un escenari, muntats en una places o indrets acollidor, suficientment amplis perquè els menuts ho puguin veure.

Espectacles de carrer

Perquè contractar-los?

Son idonis per animar els carrers durant els dies de festa major, o altres celebracions. Normalment son grups especialitzats en festes al carrer. Porten espectacles per a tots els públics o específics per la canalla.

Com son els els espectacles de carrer?

Especialment variats i n’hi ha per grans i per petits amb una única finalitat: distreure i fer gaudir a tothom que s’hi acosta. En algunes ocasions també, a manera de cercavila, el públic els va seguint en el seu recorregut pels carrers.

Suposadament poden ser fixos però també poden ser mòbils, fent un recorregut o cercavila pel poble o pels carrers de la ciutat amb tractius espectacles.

Grups de batukada, xarangues, bandes musicals, músiques del món, espectacles sobre rodes, circ, malabaristes fent exhibició amb plats i pilotes i altres artefactes. Espectacles infantils, de foc, d’aigua, teatre de carrer, humor i monòlegs, musicals i mims, espectacle d’acrobàcia, contes i rondalles.

Espectcacle al carrer
Espectacle infantil al carrer

No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos. T’ajudarem!!

A part dels gralles, grups de xaranga i altres a cercaviles, també hi ha espectacles de circ al carrer, espectacles infantils, i un munt d’ofertes que les veuràs si cliques al següent enllaç:

TOTS els ESPECTACLES de CARRER
Grallers
Grups de Xaranga
Cercaviles

Els espectacles. Té inconvenients de fer-los al carrer?

Per suposat, a diferència d’altres, el espectacles al carrer tenen un inconvenient: estan condicionats pel temps, la climatologia, ja que es fan a l’aire lliure. La pluja, el fred, el vent etc. pot condicionar-ne la representació.
Més oferta a festes i celebracions