Oferim el lloguer de materials per festes i espectacles. Oferim aquest apartat a les empreses especialitzades en el lloguer d’aquests objectes/materials. Per a l’organització i execució de festes i espectacles és necessita llogar material per a esdeveniments.

Lloguer de materials per festes i espectacles

No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos. T’ajudarem!!

Quins materials de lloguer per festes i espectacles?

Equips de so, equips d’il·luminació, tarimes, carpes, escenaris, grades, cadires i tots els complements com wc’s, tanques etc..
Taules i cadires per a cinema a la fresca, sopars populars o de festa major.
Material per a festes i banquets,  cabines sanitàries (wc), cadires, coberts i estris de cuina, cristalleries, taules, bancs, butaques, canelobres, catifes, sofàs, etc..

Si et una empresa dedicada a aquesta especialitat …. anuncia’t AQUI !!

Lloguer de materials per festes. Equips de so i llum
Lloguer de materials per festes. Equips de so i llum

LLOGUER EQUIPS de SO

Per festes majors i altres celebracions pots llogar equips de so, amb tècnics o sense. També et pots trobar en que et falti algun escenari per l’actuació i nosaltres te’n podem oferir de mides i alçades diferents.

GRADES de LLOGUER

Segons el lloc i el públic on facis l’espectacle et pots trobar amb la necessitat de muntar-hi grades i, per aquestes circumstàncies nosaltres en tenim grades de lloguer.

Lloguer de materials per festes. Taules i cadires
Taules i cadires

LLOGUER de CADIRES per ESPECTACLES

Per una sessió de cinema a la fresca, un espectacle de carrer, una cantada d’havaneres o moltes activitats més que es poden fer al carrer nosaltres t’oferim el lloguer de cadires per espectacles i festes

Materials de lloguer
Lloguer de Pantalla LED

LLOGUER de WC’s PORTATILS

Quan arriben les festes celebrem concerts i actuacions en diferents llocs del municipi. Habitualment aquests esdeveniments celebrats a l’exterior s’han d’organitzar amb serveis complementaris com son els wc portàtil de lloguer (alquiler wc portatil) perquè el públic hi estigui còmode i no s’hagi de desplaçar a llocs llunyans. T’oferim lloguer de wc’s portàtils per la teva festa o celebració.

TANQUES de LLOGUER per FESTES i CELEBRACIONS

Si necessites fer un tancat a la zona on s’ha de fer l’espectacle necessitaràs tanques de lloguer. En ocasions es necessita tanques per una zona concreta o per a tot un perímetre. Contacta amb nosaltres si has de tancar total, o parcialment, per un concert.

TAULES i CADIRES de LLOGUER

Per sopars populars, cinema a la fresca, per revetlles i celebracions. Disposem de cadires de lloguer i taules de lloguer. Per festes o festa major. Sopars i festes de carrer.

LLOGUER de MATERIALS per FESTES i BANQUETS

Oferim molta varietat de materials de lloguer per festes, banquets, dinars, sopars…etc.. Cadires, coberts de lloguer, cristalleries de lloguer, taules, bancs, sofàs, catifes, coberteries, plats i gots etc..  Vaixelles de lloguer i paraments de taula per banquets

LLOGUER per BANQUETS: Taules i cadires per a cinema a la fresca, sopars populars o de festa major.
Material per a festes i banquets,  cabines sanitàries (wc), cadires, coberts i estris de cuina, cristalleries, taules, bancs, butaques, canelobres, catifes, sofàs, etc..

Lloguer de materials per festes. Wc's portatils
Wc’s portatils

LLOGER DE MATERIALS PER FESTES

Si et un professional del lloguer de materials per festes pots fer sortir el teu anunci gratuitament AQUI

Visita espectacles infantils