Festes infantils: La millor festa en 12 passos

Animació per celebracions i festes infantils

Des d’aquí et proposem els millors grups per festes infantils; festes grans i festes petites. Els animadors que et recomanem ofereixen espectacles variats, de petit format fins a gran format. Entra i mira els grups d’animació i trobaràs la seva oferta en espectacles. Les festes infantils es poden fer de moltes maneres però hi ha gran diferència quan a la festa hi participa un grup d’animació. Aquí podràs veure animadors que ofereixen: titelles, pallassos, mim, balls infantils, festa de l’escuma, cançons, globus, inflables etc.

Pas a pas t’aniré explicant i orientant d’acord amb la nostra experiència en el món de l’animació

festes infantils
Pinta cares a festa infantil

Ofertes d’animació per festes infantils

Tot sobre Espectacles Infantils

Per suposat hi ha diferents especialitats d’espectacles infantils orientats als nens, al públic infantil, i als adults que els acompanyen a les festes. La varietat es gran, uns tenen més oferta que altres i les especialitats van des de l’animació infantil tradicional a l’espectacle interactiu amb mitjans informàtics.

Evidentment hi ha oferta d’animació amb ball i danses infantils, música, cançons… Animació infantil per escoles, per festes majors, per festes de carrer, cercaviles, mags i espectacles de màgia, titelles, pallassos, espectacles de circ, castells inflables, petits espectacles familiars, espectacles de titelles, teatre de carrer, inflables, jocs d’escuma, jocs d’aigua, conta contes… Molta oferta que en cada cas es pot adaptar al que tu creguis millor per la teva festa.

Festa d'aniversari
Festes infantils d’aniversaris[do_widget id=alg_back_button_wp_widget-3]
ANIMACIÓ i FESTES INFANTILS
Festa Infantil
Animació Infantil
Conta contes
Danses Infantils
Danses del Món
Espectacle de Titelles
Espectacles de circ
Espectacles infantils
Festes d’aniversari infantil
Festa de l’Escuma
Globoflexia
Jocs infantils per festes
Mag per festa infantil
Pallasso per festes
Tallers per nens
Teatre per nens
Titelles per nens

 

Animadors per festes infantils?

En una festa infantil l’animador/a és l’artista que aconsegueix que els seus espectadors oblidin la realitat per transportar-los a l’espectacle que els ofereix.

Un bon espectacle abdueix a pares i nens, centrats exclusivament en l’actuació de l’animador. Ell aconsegueix fer viure intensament la celebració que hem pensat per els infants.

Necessito un grup per la festa infantil?

Tingues en compte que un bon animador és quasi imprescindible per a qualsevol festa o celebració on hi hagi nens. Es evident que els mateixos pares i amics poden fer molt per la festa, col·laborant amb moltes coses però, tant a l’escola com en festes del poble o d’aniversaris la millor opció és contractar a un bon animador o grup d’animació.

Grimpallunes en plena festa Infantil
Grimpallunes en plena festa Infantil

Grup d’animació infantil o un animador?

Aquesta opció va condicionada al tipus de festa que estiguis preparant. Per celebracions familiars o festes d’aniversaris hi ha altres opcions abans que contractar un grup d’animació infantil. Per festes de carrer, a l’escola, la festa major etc. és molt convenient un bon espectacle d’animació.

Ets professional de l’animació infantil? Apunta’t a aquest portal per promocionar-te!

Quin grup per festes infantils?

Probablement no saps per on començar… hi ha molts grups i cadascú te la seva personalitat amb les seves particularitats. Uns ofereixen espectacles infantils de gran format, idonis per a festes grans. Altres estan més orientats al ball i música fent una festa participativa o excel·lents espectacles de teatre.

Cançons, ball, circ, titelles, malabars…?

N’hi ha especialitzats en espectacles de carrer. També trobarem festes de l’escuma, jocs gegants, castells inflables, mags, pallassos, titelles, globoflèxia, espectacles de teatre, balls, danses, bombolles de sabó, castells inflables, trencar l’olla (ara en diuen “piñata”), curses de sacs, xanques, malabars amb foc, espectacles de circ, espectacles infantils, festa de l’escuma, contes… moltíssimes coses més!

El que tenen en comú tots aquest grups d’animació és que l’objectiu fixat a fer gaudir els nens amb la participació dels grans que els acompanyen.

Espectacle per nens Marc Oriol
Espectacles infantils de Marc Oriol

Marc Oriol, animador infantil

Festes infantils d’aniversari

Per una festa d’aniversari t’anirà bé un animador, no cal un grup excepte que organitzis una festa amb molt convidats.  Si la festa és de familiars i amics tens força opcions: un animador o animadora et pot fer tota la festa. Fan participar els nens amb balls cançons i altres activitats.

També hi ha qui fa titelles, explica contes, pinta cares, fa el pallasso etc. En algunes festes prefereixen contractar espectacles temàtics: un mag, un pallasso, titelles etc..

Un animador per cada Festa

Trobaràs molta oferta en els llistats, de manera que veuràs propostes interesants d’animació infantil per festes de carrer (grans) celebracions i aniversaris. També per animar a l’escola a la festa de final de curs, la castanyada, nadal, carnaval, sant Jordi, quaresma…

No oblidis que en la celebració d’aniversaris, les festes de carrer, la festa major o l’entreteniment per casaments i altres esdeveniments el que els nens necessiten passar-ho bé durant la celebració.

pallassos per festes
Pallassos per Festes

Important: Aquest web d’animació està pensat perquè tinguis contacte directe amb els animadors, NO hi ha formularis, has de visitar la seva web,  trucar-los a ells o a nosaltres (695.395.332) per rebre la informació complementària que necessitis. També pots visitar un web d’artistes : Guia de Artistas on hi ha oferta molt variada per a celebracions de tota mena!!

Tot s’hi val en la festa infantil?

Sembla que qualsevol opció és bona però no és així. Hem de pensar-ho bé, tenint en compte els gustos del protagonista de la festa, el nen o nena, cas que sigui així, i també dels seus amics i dels pares que hi assistiran.

Per suposat hi ha moltes opcions i especialitats en animació per festes de nens. En les festes hi podem portar un animador que faci participar a nens i els adults de l’espectacle que realitza; poden ser cançons, ball infantil, un espectacle de titelles, un espectacle de màgia, un espectacle infantil, pallassos, globus o moltes coses més. El que triïs, per anar bé, que sigui participatiu perquè la festa es gaudeix més.

Festes infantils de Carnaval
Festes infantils de Carnaval

Les festes infantils familiars

Si es tracta d’una celebració familiar, abans de res has de saber amb que s’ho passarà millor el teu nen o nena, que és el que més li agrada, tenint en compte a tots el altres convidats a la festa. No li portis un mag si no li agraden. Tampoc, si saps que no li agrada pintar-se no muntis un taller de maquillatge o pintura. Tu que coneixes bé el protagonista de la festa ja sabràs escollir correctament!!

Totes les festes infantils son iguals?

Pensa que una festa es pot preparar de moltes maneres per a celebrar qualsevol cosa que sigui important per la mainada. Tens uns protagonistes que ho estan esperant.  Si és d’aniversari prepara l’espai, involucra a tiets i tietes, o altres pares per coordinar-ho tot, fes la convocatòria, passa les invitacions i escull el que et sembli més adient en animació infantil però, tingues ben clar que aquestes festes queden per sempre en els records de la mainada!

festa holi
Festa Holi. La festa dels colors!

Pensa que…

Els centenars de fotografies i els vídeos que tindrem a la càmera i al mòbil ens faran recordar la festa. Una festa que ells viuran molt intensament perquè en son els protagonistes. Emoció a flor de pell, records per tota la vida!!

 

Hi ha animació amb ball i danses, música, cançons… Animació infantil per escoles, per festes majors, per festes de carrer, cercaviles, mags i espectacles de màgia, titelles, pallassos, espectacles de circ, castells inflables, petits espectacles familiars, espectacles de titelles, teatre de carrer, inflables, jocs d’escuma, jocs d’aigua, conta contes… Molta oferta que en cada cas es pot adaptar al que vosaltres pugueu necessitar

Festa d'aniversari infantil
Festa d’aniversari infantil

Passos, de l’1 al 12:  Organitzar correctament festes infantils:

 1. La data de la festa

  • Abans que res has d’escollir el dia, amb alternatives per si no fos possible, tenint en compte el calendari d’activitats i celebracions.
 1. El lloc on vols fer la festa.

  • A l’exterior, en un local, a casa teva etc. ? Pensa en els factors climatològics com pluja, vent, fred etc..
  • Tens a punt alguna carpa, local, cobert etc.?.
 1. Quin tipus de festa vols?

  • Gran, mitjana o petita. En funció del tipus de festes infantils hem de contar a un grup o animador o activitats complementàries. Necessites personal o persones voluntàries que han de col·laborar?.
Festes de colors
Festes de colors
 1. El pressupost de que disposes.

  • No cal dir que segons l’import del pressupost podràs contractar un grup d’animació infantil o altre. Si tens poc pressupost pots contractar un animador, organitzar tallers etc..
 1. Si estàs preparant una festa gran…

  • També, a les festes que duren moltes hores, pots llogar inflables i fer activitats paral·leles: actuacions, festa de l’escuma, jocs gegants, curses de sacs, globoflèxia etc..
 1. Permisos per la celebració

  • Necessites saber si et calen permisos per activitat es fa a la via pública. Cal preveure si és necessari tallar el transit d’algun carrer, disposar de wc’s etc.

 1. Ser previsor: assegurança

  • Potser no cal plantejar-ho sempre però normalment, en festes de pressupost important, cal tenir assegurança i servei d’urgències mèdiques.
 1. Un espai pels animadors

  • Per festes infantils de carrer, festa major etc. segurament t’anirà molt bé disposar d’una caseta o espai per que el grup contractat es pugui canviar i preparar per l’actuació
  • També, en algunes ocasions, necessiten begudes o menjar.
 1. Materials per la festa

  • També has de preveure si les preses d’electricitat i el mobiliari de l’espectacle: cadires i si cal taules, carpes etc..
Festa de l'escuma
Festa de l’escuma
 1. Equips

  • Evidentment has de saber si cal muntar l’escenari i si el grup o animador disposen d’equip de so i il·luminació cas que ho necessiti i…. endolls d’electricitat.
 1. Festes de l’escuma

  • A més, si organitzes una festa de l’escuma has de tenir en compte on s’ha de fer la ruixada: si és terra de sorra, ciment, asfalt etc. i comentar-ho a qui vulguis contractar per la festa de l’escuma
 1. Festes Holi

  • Per una festa holi hauries de fer més o menys que amb la de festa l’escuma. És convenient que parlis amb l’empresa de la festa holi que has contractat perquè et diguin amb quines condicions poden treballar millor.
Festa Holi
Festa Holi

Aquest web d’animació està pensat perquè tinguis contacte directe amb els animadors, NO hi ha formularis, has de trucar-los a ells directament o a nosaltres (695.395.332) per rebre la informació que necessites. També pots visitar un web d’artistes : Guia de Artistas on hi ha oferta molt variada per a celebracions de tota mena!!