CLÀSSICA-GOSPEL-JAZZ

Grups de clàssica, gospel i jazz

Aquí pots veure i contractar, directament i sense intermediaris, grups de música clàssica, gospel i jazz. Escull segons et convingui. Tots ofereixen espectacles musicals d’alta qualitat, son bons músics i t’encantaran! 

Perquè grups de música clàssica?

La música clàssica és adient en molts tipus d’esdeveniments. Podem contractar un grup de clàssica per a concert de festa major, de nadal, de cap d’any o per altres ocasions.

La música clàssica és molt apropiada per a actes i festes especialment emotives com per exemple un casament o la celebració de bodes.

Grups de clàssica per casaments

A les cerimònies de casament és especialment indicada la música clàssica. Si, és una qüestió de gustos, però per a mi ho és. Perquè? Doncs perquè una boda és molt emotiva, amb moments que queden per sempre en la memòria, el record de tots els convidats. La música clàssica fa que visquem amb més intensitat aquests moments.

No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos. T’ajudarem!!

Els Grups de Gospel

Gospel, música espiritual o música evangèlica, popular des de 1930. Es caracteritza per l’ús dominant de cors amb un ús excel·lent de l’harmonia. Avui dia hi ha molt subgèneres anomenats Gospel.

Els grups de gospel, tal com dèiem dels grups de clàssica, també son molt adients en celebracions religioses. En aquest cas més, si t’agrada aquest tipus de música, perquè és una música espiritual.

Instruments en el Gospel

Normalment la música Gospel és interpretada per un cor, que pot tenir un o diversos solistes i generalment són cors a capella (només vocal).

Gospel contemporani

El gospel contemporani és considera l’evolució del gospel tradicional. Actualment s’hi pot veure bateries, guitarres elèctriques i moltes vegades dansa.

Grups de Jazz

La música d’un grup de jazz és ideal per una bona vetllada a la fresca d’una nit d’estiu o prenent una copa en un local, en qualsevol època de l’any.  Aquí pots contractar un grup o formació de jazz, sense intermediaris. A les seves fitxes hi trobaràs les dades de contacte perquè hi puguis parlar directament.

Què és el jazz?

El Jazz no és del gust de la majoria perquè no va cenyit a l’estructurada d’una partitura i, la societat actual fa consum d’un altre tipus de música previsiblement estructurada. El jazz està basat en la improvisació i la lliure interpretació. Així doncs el més habitual és que els músics toquin un tema conegut i, durant la interpretació, deixant volar la imaginació per guarnir-lo modificar-lo segons la inspiració d’aquell moment.

El jazz pot ser interpretat per solistes, trios, quartets o big band’s.

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...