DISCOMOBIL

Discomòbil per Festes

La música és molt important per les bodes, festes familiars, esplais, festes de final de curs, revetlla de Cap d’Any, revetlla de St. Joan, casament etc.. Per aquestes festes que et comento potser una bona idea contractar una discomòbil.

Perquè contractar una discomòbil?

La disco-mòbil és una bona opció per festes i celebracions perquè pots animar una festa amb tot tipus de música: moderna, pop, clàssica etc. El repertori és il·limitat i pots oferir tota la varietat de música que hi ha al mercat per a tots els públics, des dels més joves fins als més grans.
No trobes el que busques? Fes CLIC aquí i escriu-nos. T’ajudarem!!
Cal contractar una discomòbil per festes si vols qualitat musical, varietat de peces i estils i un bon preu.

Millor discomòbil que un grup de música?

No. Per suposat que un grup o conjunt en directe son una excel·lent opció però la discomòbil és la millor alternativa, en festes particulars i familiars, on el pressupost pot ser limitat.  No és igual que per una festa com la revetlla de Cap d’Any, la revetlla de St. Joan etc.. que l’organitza una empresa o l’ajuntament.

Les discomòbil ofereixen espectacle?

Si. Normalment porten un bon equip de so i de llum. El dj, si és experimentat i bon professional te molta traça amb les peces que posa, sap parlar pel micròfon i animar la festa. Això et permet que amb un preu raonable tinguis una festa molt lluïda.

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...