Lloguer de castells inflables

Lloguer de castells inflables. Castells i atraccions inflables en lloguer per  unes hores o per dies sencers. Atraccions inflables per a menuts de 3 a 6 anys, de 6 a 12 i fins a més grans. Castells grans i petits segons els que necessitis. Si vols…  amb monitors de la pròpia empresa de lloguer.

Els inflables son ideals per la major i festes a l’escola. També per esdeveniments d’empreses, per restaurants, fires i altres celebracions.

Atraccions inflables, jocs i castells: aquàtics, tobogan d’aigua, toro mecànic, inflables d’humor groc, llits elàstics, pista americana, tobogan urbà, fotomató, karaoke, minis castells inflables, festa de l’escuma, karting a pedals

Podràs triar-los infantils amb diverses temàtiques i mesures. Aquests Castells inflables de mesures no gaire grans o fins i tot petites, molt polivalents per a instal·lar en qualsevol lloc tant interior com exterior: pistes esportives, places de carrer, parcs, jardins, pavelló esportiu, al carrer etc..

Fes que les nenes i nens del poble, barri, de l’escola etc. s’ho passin molt bé saltant i jugant. El lloguer de castells inflables, és per a particulars, entitats, ajuntaments, escoles, empreses, fires…..

Vols que el teu anunci surti aqui? Clica aquí

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...