Conta contes

Conta contes d’aniversari o biblioteques.
Contes per nens. Què hi ha millor, per estimular al imaginació dels nens, que un bon conte? Aprofitem-ho a les nostres festes. Tenim excel·lents conta contes que faran les mil delícies per els petits.

Per celebracions d’aniversari, biblioteques, escoles, associacions etc… Els contes i rondalles son ideals per transmetre valors a la mainada.

Els relats ajuden els infants a entendre la realitat que els envolta. La narració és una forma de comunicació i educació. L’ús dels contes serveix per educar ja que donen joc per a explicar conceptes abstractes, valors, conflictes i problemes de la vida real.

Per posar un exemple: actualment hi ha nens que tenen dues mares o dos pares i ho podem fer entendre als seus companys utilitzant un relat en format de conte que el conta contes pot contar a la festa, escola o biblioteca.  L’efecte emocional que es pot transmetre és bo per la formació dels infants i és apropiat treure’n un profit.

Pots demanar al conta contes un relat personalitzat !!
Escriu-nos un whats al 695.395.332

Els contes per nens emocionen i entretenen. Obren les portes de l’aprenentatge amb la imaginació perquè hi ha els enllaços per vincular la realitat amb la fantasia del relat contat. Son una bona eina per l’aprenentatge.

Per la meva experiència el millor moment del conte és a l’hora d’anar a dormir o quan el nen ja està relaxat de l’activitat diària.  també hi ha altres moment com a l’hora de sopar o anant amb cotxe. Jo incorporava situacions i personatges semblants als reals.

gratuïtament el teu anunci ? Clica AQUÍ
(Som Professionals + bon posicionament a Google = Bolos, resultats, èxit!! )

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...