FESTES d'ANIVERSARI NENS

Festes d’aniversari infantil

Les festes d’aniversari infantil son molt importants pels nens. La majoria de vegades el nen protagonista i els convidats es coneixen des de la llar d’infants. Sol passar que els pares també van iniciar una relació d’amistat pel mateix motiu.


No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos. T’ajudarem!!

A continuació, més avall, et donarem una pauta amb 15 passos per a preparar la festa d’aniversari infantil sense que t’oblidis de res important. Evidentment que la festa d’aniversari es prepara pensant en els nens però els pares també hi son convidats hi ho passen bé.

En aquest web pots veure que hi ha animadors per festes d’aniversari. Si entres a les seves fitxes veuràs tel i mail per contactar-hi. Si no trobes el que busques nosaltres et podem ajudar. Escriu-nos un whats al 695.395.332 i et contestarem tant aviat com ens sigui possible per ajudar-te a preparar la festa d’aniversari.

Festa aniversari infantil amb 15 passos

1.- Data de la festa d’aniversari.

Mira que sigui bona per la majoria i que no coincideixi amb alguna festa important, època de vacances etc. Fes-ho amb un bon marge de temps perquè els nens i pares convidats puguin reservar el dia a l’agenda.

2.- El lloc on vols celebrar l’aniversari.

L’has d’escollir amb un marge de temps suficient però… un cop tinguis segura la data de celebració de la festa d’aniversari infantil. Important… els factors climatològics els has de tenir en compte: fred, pluja etc.

Titelles per festa infantil d'aniversari
Marc Oriol. Titelles per festa infantil d’aniversari.

3.- Quina festa d’aniversari infantil?

Pots muntar una festa d’aniversari infantil convencional: animador que organitzi jocs, cançons, titelles etc. o fer una festa amb disfresses. Als nens i nenes els agrada molt disfressar-se d’indis, princeses etc..

4.- Idees per una celebració original.

El nen o nena, protagonista de la festa, és la persona ideal per ajudar-te a preparar la celebració. Aprofita-ho i pregunta-li coses com: qui vol que vingui al seu aniversari, quina música li agrada més, si li agraden les disfresses, el  menjar i pastis que més li agrada, etc..

5.- Crear les Invitacions d’aniversari.

Per originalitat son millors fetes a casa … Compte! cal saber: la data, lloc, hora, grup d’animació, menjar etc… i després fer les invitacions.

6.- Com vols decorar l’espai?

Vols idees per on celebrareu la festa d’aniversari infantil?  Tires de colors, globus, banderoles, murals de paper per pintar etc. Tens moltes possibilitats, busca idees a internet.

Grimpallunes. Espectacles festes infantils i aniversaris
Grimpallunes. Espectacles per festes infantils i aniversaris

7.- Materials per la festa

Un cop tens la llista no pot faltar-hi: els materials de decoració, accessoris com cinta adhesiva, retoladors etc., les espelmes… Si feu el menjar et caldrà tot: plats, gots, coberts…  Sigueu respectuosos i no utilitzeu plàstic.

8.- Quin àpat de celebració?

Esmorzar, dinar, berenar o sopar d’aniversari? Segons el que decidiu t’anirà millor un tipus o de menjar i begudes.

9.- Com servireu el menjar?

Tot a la taula, bufet obert? Entrepans o menjar cuinat? Una taula a on ells puguin anar agafant i servint-se segons la gana és una bona idea.

Les Millors Festes d’Aniversari infantil

10.- El pastís d’aniversari!

N’has d’escollir un que pugui agradar a la majoria de  convidats o… sempre pots oferir alguna cosa més per a qui no li agradi. El pastis per la festa el pots fer a casa o comprar-lo.

Nenes pintades per l'aniversari.
Nenes pintades per l’aniversari.

11.- Pressupost destinat a la festa.

Quants diners que vols gastar?.  Evidentment que la festa d’aniversari et costarà uns diners però pots fer de més i de menys. Vull dir que amb el mínim també es pot fer molt.

12.- Activitats durant l’aniversari.

Organitzar jocs, ball, cançons, pintures murals a paper etc. És bàsic entreteniment durant la festa. Com fer-ho? Amb poc pots contractar un animador o animadora i sinó podeu fer-ho els adults convidats o parents.

13.- Molta feina!

Potser no és molta però si que n’hi ha. Segur que hi ha alguna tieta, tiet, mama etc. que t’ajudaran a preparar-ho abans, durant la festa i quan ja sigui l’hora de recollir.

Ball a la festa
Ball a la festa

14.- Un animador per a la festa d’aniversari?

No és imprescindible però si pots dedicar-hi uns diners en quedaràs satisfeta. L’aniversari amb un mag o titelles, o un pallasso és molt diferent. Mira l’oferta que hi ha en el portal i si no trobes el que busques escriu-me un whats al 695.395.332 i t’ajudarem.

15.- L’èxit de la festa.

Aquest tema està condicionat a molts factors però… si no tens temps busca ajuda entre els parents i amics, si no tens gaire pressupost has de pensar que la imaginació ho pot tot i… de ben segur que la festa d’aniversari serà un èxit total!!

Peus a la festa d'eniversari
Peus a la festa d’eniversari

Si no trobes el grup que busques, escriu-nos al whats 695.395.332 i t’ajudarem

Ara pots publicar gratuïtament el teu anunci ? Clica AQUÍ
(Som Professionals + bon posicionament a Google = Bolos, resultats, èxit!! )

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...