Teatre per nens

El teatre per nens és molt beneficiós pel creixement personal. És bo des de les dues vessants: la d’espectador i la d’actor. A l’escola o fora de l’escola, en espectacles de teatre o tallers, la participació dels nens i nenes és molt enriquidora per a ells. Els estimula en molts sentits.

El teatre connecta el món de l’art amb els nens ja que els obre la porta de la sensibilitat. Aprenen que amb el teatre es poden comunicar i transmetre sentiments i emocions com riure o plorar.

En el model tradicional de teatre es sol involucrar als nens. Se’ls fa  participar picant de mans, cantant o fent-los pujar a l’escenari per fent alguna cosa o dient algunes frases. D’aquesta manera s’aconsegueix que formin part de la representació. Encara que sigui en petita mesura és important que participin més directament de l’espectacle de teatre.

El teatre és un estímul per la creativitat dels nens. Quan el nen no és un simple espectador i passa a ser partícip de l’obra se set motivat. A les escoles i centres on hi ha nens els tallers de teatre son una eina de treball educatiu en molts aspectes.

Aquí, ara, gratuïtament el teu anunci ? Clica AQUÍ
(Som Professionals + bon posicionament a Google = Bolos, resultats, èxit!! )

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...