MÚSICS BODES i CASAMENTS

Músics casaments i bodes

Nosaltres sempre recomanarem músics per casaments i bodes. La música és molt important per a viure amb més intensitat actes i celebracions tant emotius com son les bodes i els casaments i per això els creiem adients i t’aconsellem contractar un bon músic per la teva boda o casament.

No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos. T’ajudarem!!

Per què contractem músics per bodes i casaments?

La festa del casament és única, diferent en cada ocasió. L’alegria i els sentiments que ens arriben a flor de pell son més vius, més intensos si amb una bona música. Contractar un músic per aquesta celebració és una bona idea. Tothom viurà amb més intensitat cada moment de la boda, els nuvis, pares i amics.

Cal planificar la música de la boda?

Hem de planificar la música, si. La boda és una festa única, molt important. Cal contractar músics i cantants per bodes i casaments. Amb ells hem de parlar i escollir les músiques adequades per a cada moment: per l’entrada a l’església, la cerimònia, l’aperitiu, el banquet, el ball etc. segons creguis convenient.

Com trobar els músics adequats pel casament

Mira els llistes del nostre portal, clica sobre les fitxes i veuràs els detalls de cada músic. Segur que trobaràs el que necessites. Hi ha músics amb diferents estils i instruments: música clàssica, jazz, moderna, cors de gospel etc. Uns amb varis instruments o únics, com guitarra, saxo, violí, piano, orgue etc..

Hi ha les dades de contactes dels músics?

Evidentment hi ha el nom, dades de contacte, enllaços a Youtube, Instagram, Web del músic, correu electrònic, telèfon etc.. Tot per saber com treballa, que ofereix i per contactar-hi directament, sense intermediaris.

Pensa que tens moltes opcions. Des d’un músic que vingui sol amb el seu saxofon, guitarra etc. fins a un grup de música. Tot això passant pels duets, trios, quartets etc.. No oblidis que al restaurant pots fer ball i…. una discomòbil és genial per aquesta ocasió.

Fem pel ball al restaurant?

La discomòbil te grans avantatges: tens tot el repertori del món, no te límit en el que es refereix a musiques, té una qualitat de so excel·lent. Si a tot això hi afegim un bon equip de llums la pista estarà sempre plena!

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...