Mag per festa infantil

Mag per festa infantil.  Un espectacle de màgia per una festa, una bona decisió!.

El Mag crea, fa, espectacles en els que cal certes habilitats i moltes hores d’assaig. Ha d’evitar que el truc sigui visible perquè l’espectacle sigui sorprenent a la festa.

Mags i màgia, significats: La màgia és el coneixement i art amb la finalitat d’aconseguir resultats que son contraris al que podria passar normalment. Es considera que els mags practiquen un art ocult a fi de produir uns efectes que entendríem per sobrenaturals i que nosaltres, en l’apartat de teatralitat i espectacles per a nens o adults, el coneixem com a il·lusionisme; tot basat en uns trucs que el públic no pot apreciar.

Has de contractar un mag per festa infantil? Fes-ho des d’aquest portal, truca’l!!

Actualment anomenem aquest tipus de gènere com a màgia encara que seria més correcte dir-ne il·lusionisme perquè no té res a veure amb poders sobrenaturals.
Prestidigitació prové del llatí i significa: presti digiti, «dits àgils» en referència a una gran l’habilitat als dits que permet practicar aquest art. Tradicionalment la màgia està emmarcada dintre de les varietats d’espectacles de teatre i circ.

El  mag per festa infantil i altres espectacles té l’habilitat i l’art d’entretenir el públic creant il·lusions i trucs que sorprenen a grans i infants que “veuen” que s’ha produït quelcom impossible, increïble, de tal manera que ens deixa incrèduls i amb la sensació que el mag te poders sobrenaturals amb aquell espectacle de màgia.

Aquí, ara, gratuïtament el teu anunci ? Clica AQUÍ
(Som Professionals + bon posicionament a Google = Bolos, resultats, èxit !! )

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...