GRUPS MÚSICA MODERNA

Els millors grups de música moderna

Conjunts i grups de música moderna. Hi ha molts grups que toquen música moderna. Hi son amb diferents formacions com els duets, trios, quartets, conjunts, orquestres etc. i en diferents especialitats.


No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos. T’ajudarem!!

Les especialitats musicals més freqüents: rock, rock-blues, blues, country, funk, fusion, heavy metal, jazz blues, merengue… També new Age, pop rock, reggae, salsa, ska, swing, tango, techno etc..

No oblidem que hi ha grups de música moderna que s’han especialitzat a fer versions d’autors o grups. Alguns d’un sol grup i d’altres de grups diferents.

Grups de Tributs

N’hi ha que no sols versionen la música sinó també la vestimenta i els trets físics. Aquests son els grups de música de «Tributs». Per exemple:  Héroes de la Antártida (Mecano), Who’s that Girl – tribut a Madonna, Momo, tribut a Queen, D’Manà. Augie burr & the elvis tribute band, l’Elvis, dels anys 50 fins als 70, Moonwalkers – Michael Jackson, Legend Bob Marley, Please tribut a U2, Abba the new experience, Abbey road  (The Beatles show) per anomenar-ne alguns de representatius

Quin és el millor grup de música?

Si estàs organitzant un festa mira bé els grups de música moderna que hi ha i, de ben segur, trobaràs el que et va millor.

Segons la festa has d’escollir el grup. Em refereixo a que si és una festa d’adolescents no contractis grups de música de tributs com Abba the new experience ja que a ells no els agradarà però si, en canvi, seria un grup ideal per a persones adultes, tirant a grans.

Si parléssim de persones grans, ben jubilades, potser el millor és una petita orquestra amb clàssics ballables de tota la vida.

Per festes on hi ha d’assistir públic d’edats variades, joves i grans, el millor que pots fer és contractar un grup de música experimentat, amb un gran repertori. Ells toquen temes de tots els temps i èpoques. Llavors pots fer un espectacle amb dues parts, la primera dedicada a la gent gran, amb ball lent, i la segona amb molta marxa pel jovent.

Amb un grup de música moderna ja en tinc prou?

Si organitzes una festa de molta durada i públic variat, diferents edats i gustos, pots contractar dos grups de música moderna.
També és una bona opció el que t’he dit anteriorment, un sol grup de música que faci un concert en dues parts però i l’actuació d’un monologuista, un còmic, etc. a la mitja part, per exemple.

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...