Festa de l'Escuma

Festa de l’escuma. Aquestes festes son ideals per a l’estiu i èpoques de calor. Son divertides i refrescants. És una festa divertida, lúdica, on hi poden participar persones i nens de totes les edats.

Qualsevol hora del dia serà un moment ideal per aquest festa, segons convingui.  Si hi ha molts nens és millor que la ruixada d’escuma sigui al mati. A la tarda d’un dia calorós també agrada molt.

Si estem pensant en jovent una de les millors hores és a la nit. Una bona festa de l’escuma, amb escuma blanca o de colors és un gran espectacle.

Per animar-la s’hi posa música d’actualitat. Durant la ruixada el canó no para i permet jugar, saltar, ballar mentre tothom s’ho passa molt bé. Aquesta és una activitat molt agraïda i gratificant per a ells

Per animar la festa de l’escuma, mentre els canons no paren de llençar-la, proposem una selecció de música especial per a jovent. En aquest cas amb discomòbil i uns bons llums de colors que encara ho fan més divertit. Mentre l’escuma els cau a sobre i ells no paren de jugar saltar, ballar. Tothom s’ho passa molt bé.

Per acabar la festa d’una manera més divertida hi ha una bona opció:  una ruixada d’aigua ben fresqueta. Netegem l’espai on s’ha celebrat la festa de l’escuma mentre els participants s’acaben de refrescar.

Cal destacar que actualment tots els professionals de la festa d l’escuma es proveeixen de productes d’alta qualitat. Tots els materials han passat els controls sanitaris pertinents d’acord amb la normativa vigent. També dir que s’utilitzen productes que no siguin irritants, amb PH neutre i biodegradables.

Si no trobes el que busques, escriu-nos al whats 695.395.332 i t’ajudarem

Ara pots publicar gratuïtament el teu anunci ? Clica AQUÍ
(Som Professionals + bon posicionament a Google = Bolos, resultats, èxit!! )

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...