Espectacles infantils

Espectacles infantils.  Un espectacle és una manifestació pública que s’ofereix a la vista, especialment com una cosa digna d’atenció. En aquest cas parlarem dels infantils.

Els espectacles son l’art popular: diables, castells, trabucaires etc.. En aquest cas ens centrem en els infantils, pensats per a els infants i nens: dansa, teatre, circ, acrobàcia, clown, màgia, concerts, audiovisuals, cercaviles, jocs, titelles, bombolles de sabó etc.

Bàsicament un espectacle per nens consisteix en representar una ficció artística davant d’un públic infantil. Aquesta ha estat pensada, ideada i creada pensant en el públic infantil a qui va dirigida.

Els animadors, actors i artistes, l’interpreten utilitzant la seva veu, la gesticulació, el moviment etc.. També, per ajudar la narrativa representativa intervenen altres elements com la música, la il·luminació, projeccions, vestuari, maquillatge etc

Espectacles infantils de màgia, titelles, teatre, bombolles de sabó, espectacles de circ, pallassos, clown, música i ball, històries fantàstiques i contes etc..

Si no trobes el grup que busques, escriu-nos al whats 695.395.332 i t’ajudarem

Ara pots publicar gratuïtament el teu anunci ? Clica AQUÍ
(Som Professionals + bon posicionament a Google = Bolos, resultats, èxit!! )

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...