ESPECTACLES de CARRER

Què son els espectacles de carrer?

Son els que es fan a l’aire lliure i, concretant més, al mig del poble o ciutat, al carrer o a places del poble.

Poden ser molt i variats però tenen en comú que els celebrem a l’aire lliure. Hi ha espectacles pensats exclusivament per la mainada. Normalment son estàtics o força estàtics, en una plaça o recó de carrer perquè els menuts ho puguin veure.

No trobes el que busques? Fes CLIC aqui i escriu-nos. T’ajudarem!!

També poden ser mòbils, fent un cercavila:  xanques, bicicletes amb rodes molt grans, malabaristes que fan volar pilotes o plats per l’aire mentre ens mostren la seva habilitat i enginy per a fer-ho.

L Espectacle de carrer pot ser en format de cercavila

Els espectacles de carrer per adults i adults i menuts també hi son:  hi ha espectacles de teatre, espectacles de titelles, de circ etc… estàtics o mòbils com els descrits anteriorment en l’apartat infantil

Com sigui, vull dir-vos, els espectacles de carrer son ideals per les festes majors. Els pot gaudir un nombre molt important de persones si son amb format de cercavila. Grups de festes de carrer amb xarangues, grups de teatre, percussió, festes infantils, espectacles de tot tipus pensats per l’aire lliure.

Per suposat que, a diferència d’altres espectacles, els que es fan al carrer tenen l’inconvenient, de que es fan a l’aire lliure. Aquest és el fet ens condiciona; els canvis meteorològics: vent, fred i les pluges.

Quan preparem o programem espectacles per celebrar a l’exterior caldrà preveure alternatives per si no fa bon temps i s’ha de recórrer a espais tancats o a fer l’espectacle en un lloc cobert. També és important plantejar-se una assegurança per si no es pot fer.

Vols que el teu anunci surti en aquest apartat, GRATUITAMENT? Clica aquí

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...