Discomòbil

Discomòbil
La discomòbil o disco mòbil, te unes particularitats que la poden fer molt adient per a unes festes en concret. Habitualment quan ens referim a aquesta modalitat de música per animar una festa és perquè el públic que hi assistirà no és molt nombrós o perquè ens referim a una festa familiar, festa d’aniversari etc..

Tingues en compte, sobretot si la festa que estàs organitzant és molt gran, que per l’import d’un grup que toqui bé tindràs un bon dj amb la seva discomòbil i tot l’equip

Diferències entre discomòbil i un grup
Son importants. Més si ho comparem amb un grup senzill.
Un grup et vindrà a tocar unes peces que sap interpretar correctament. Si el grup és bo tindrà un repertori gran, un bon equip de música per sonar bé però el preu…. (?)

Un dj amb la seva discomòbil, un bon equip de música i equip de llums et sortirà més econòmic que un grup mitjanet i…. amés tindràs un repertori enorme, molta qualitat amb el so, equip de llums i moltes coses més

Et recomano una discomòbil
Per la festa de l’aniversari, pel casament, per festes de final de curs i, en general per festes amb poc públic sempre és una bona opció contractar una discomòbil i quasi sempre hi sortiràs guanyant amb preu i qualitat.

Si no trobes el grup que busques, escriu-nos al whats 695.395.332 i t’ajudarem

Ara pots publicar gratuïtament el teu anunci ? Clica AQUÍ
(Som Professionals + bon posicionament a Google = Bolos, resultats, èxit!! )

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...