Animació per Festa Infantil

Animació per festa infantil.
L’animació és quasi imprescindible si vols celebrar una bona festa infantil on nens i nenes s’ho passin d’allò més bé. Per qualsevol festa amb mainada que vulguis celebrar, tant si és a nivell familiar com festa major, festa de l’escola etc.

Fa pocs anys que existeix aquesta modalitat d’espectacle, l’animació per festes infantils. El seu principal impulsor va ser en Xesco Boix. Després n’han vingut molts d’altres que també tenen renom a Catalunya com els que et pots veure en els nostres llistats d’animadors.

En una festa infantil l’animador ha de crear i mantenir un diàleg, no de paraules sinó de participació i complicitat (interactivitat) amb el públic. Amb aquest ambient participatiu els nens, familiars i animador fan un sol conjunt donant “vida” a l’espectacle.

Així doncs, l’animació per festa infantil consisteix en espectacles participatius de música, ball i bromes on els infants i adults hi prenen part activa cantant, ballant, gesticulant o amb petits intercanvis de diàleg amb l’animador.

Des d’aquí us proposem els millors grups d’animació per festes infantils; festes grans i petites. Els animadors que us recomanem us poden oferir varietat d’espectacles infantils, des de gran format a petit format.

Entreu i mireu, els grups d’animació  i veureu la seva oferta. Una celebració per nens es pot fer de moltes maneres però hi ha gran diferència quan a la festa hi participa un grup d’animació. Aquí podràs veure animadors que ofereixen: titelles, pallassos, mim, balls infantils, festa de l’escuma, cançons, globus, inflables etc.

Si no trobes el grup que busques, escriu-nos al whats 695.395.332 i t’ajudarem

Ara pots publicar gratuïtament el teu anunci ? Clica AQUÍ
(Som Professionals + bon posicionament a Google = Bolos, resultats, èxit!! )

Desplegar filtros

Filtrar por tipo:

Loading results...